Occiflex

De geavanceerde veilige robotica oplossing

voor nekklachten en hoofdpijn

Occiflex

Herhaalde langzame

cervicale mobilisatie

This image for Image Layouts addon

De Occiflex

De geavanceerde veilige robotica oplossing voor nekklachten en gerelateerde hoofdpijn


Heeft u last van uw nek? Heeft u vaak last van hoofdpijn? Gebruikt u pijnstillers voor nek- of hoofdpijn maar helpen die niet voldoende? Of zijn de bijwerkingen vervelend? Er bestaat nu een alternatieve oplossing! Passieve rustige bewegingstherapie van de nek met behulp van de Occiflex.
Lees meer
Image

Een innovatief product van Enraf-Nonius

De Occiflex is een product van Enraf-Nonius.
Al meer dan 95 jaar levert Enraf-Nonius medische producten en projecten die mensen helpen hun gezondheid en hun levenskwaliteit te verbeteren. Wij zijn Enraf-Nonius, uw "partner for life".

In 2020 vierden we ons 95-jarig jubileum. Trots kijken we terug op onze lange historie en we kijken vurig uit naar de toekomst. Al tientallen jaren is Enraf-Nonius marktleider in de wereld van fysiotherapie en revalidatie en voor turn-key medische voorzieningen. Wereldwijd leveren we uitstekende producten en optimale zorgprojecten. We leveren deze producten en diensten volgens de hoogste kwaliteitseisen en met behulp vande meest geavanceerde technieken. We stellen deze producten wereldwijd beschikbaar via ons uitgebreide, internationale distributeursnetwerk.

Legal notices     |     Privacy policy     |     Contact Member of Zimmer Medical Group