Occiflex NL

glyphs 250x250px 1 up

glyphs 250x250px 2 up

glyphs 250x250px 3 up

glyphs 250x250px 4 up

De Occiflex™

De geavanceerde veilige robotica oplossing voor nekpijn en gerelateerde hoofdpijn

glyphs 250x250px 1 upHeeft u last van uw nek? Heeft u vaak last van hoofdpijn? Gebruikt u pijnstillers voor nek- of hoofdpijn maar helpen die niet voldoende? Of zijn de bijwerkingen vervelend? Er bestaat nu een alternatieve oplossing! Passieve rustige bewegingstherapie van de nek met behulp van de Occiflex.

Lees meer: de Occiflex

Een innovatief product van Enraf-Nonius

De Occiflex is een product van Enraf-Nonius

Al meer dan 95 jaar levert Enraf-Nonius medische producten en projecten die mensen helpen hun gezondheid en hun levenskwaliteit te verbeteren. Wij zijn Enraf-Nonius, uw "partner for life".

In 2020 vierenden we ons 95-jarig jubileum. Trots kijken we terug op onze lange historie en we kijken vurig uit naar de toekomst. Al tientallen jaren is Enraf-Nonius marktleider in de wereld van fysiotherapie en revalidatie en voor turn-key medische voorzieningen. Wereldwijd leveren we uitstekende producten en optimale zorgprojecten. We leveren deze producten en diensten volgens de hoogste kwaliteitseisen en met behulp vande meest geavanceerde technieken. We stellen deze producten wereldwijd beschikbaar via ons uitgebreide, internationale distributeursnetwerk.
Lees meer: Enraf-Nonius

De Occiflex voor patiënten

Voor effectieve behandeling van nek- en hoofdpijn

glyphs 250x250px 2 upVandaag de dag hebben meer dan twee miljard mensen wereldwijd last van nek- en/of hoofdpijn. De meest gebruikelijke behandelmethodes zijn medicinaal. Deze behandelingen zijn in veel gevallen echter ondoelmatig, werken slechts kortdurend en gaan gepaard met vervelende bijwerkingen.

Klinische studies hebben aangetoond dat fysio- en manuele therapie, en in het bijzonder nekmobilisatie, chronische nek- en hoofdpijn kunnen verminderen. Manuele therapie is echter tijdrovend, fysiek veeleisend voor de behandelaar en moeilijk langdurig vol te houden.

Lees meer: Voor patiënten

De Occiflex voor behandelaars

Uw expertise en vaardigheden - effectief uitgebreid!

glyphs 250x250px 3 upDe Occiflex is de eerste therapeutische apparaat gebaseerd op geavanceerde robotica voor de verlichting van chronische nek- en hoofdpijn.

De Occiflex bestaat uit een behandelbank met een beweegbare hoofdsteun. Deze hoofdsteun kan het hoofd zeer langzaam in alle richtingen bewegen. De bewegingsbaan is daarbij niet beperkt. De Occiflex kan een therapeutische mobilisatiebeweging, die is ingegeven door de therapeut, uiterst nauwkeurig, zeer langzaam en 3-dimensionaal reproduceren. Een echte fysiologische beweging! De Occiflex wordt daarmee een verlengstuk van uw expertise en vaardigheden.

Lees meer: Voor behandelaars

Occiflex patiënten-ervaringen

Patiënten praten over hun ervaring met de Occiflex behandeling

Occiflex therapeuten-ervaringen

Therpeuten delen hun ervaringen over Occiflex behandelingen